Het boek van Rob de Jong is nu te bestellen

Voor adverteerders, handelaren en bedrijven.

Moderators: Richard Cramer, Jakko Westerbeke, Richard Polderman

Plaats reactie
Rob de Jong
Berichten: 28
Lid geworden op: 03 nov 2005 19:14
Locatie: Gouda

Het boek van Rob de Jong is nu te bestellen

Bericht door Rob de Jong » 28 sep 2013 20:37

Geïnteresseerden en gewezen klanten van De Lancier,

Eindelijk is het dan zover! Het boek, waar ik ruim twee jaar aan geschreven heb, is nu te bestellen bij uitgeverij Van Brug te Nijkerk.
Velen die dit lezen hebben mij gedurende mijn winkelperiode leren kennen, en van dichtbij meegemaakt hoe mijn gezondheid in rap tempo achteruit denderde. Precies op mijn 45e verjaardag kwam het levensreddende telefoontje, dat er donorlongen beschikbaar waren. Met dit boek laat ik de lezer meereizen door de moeilijkste periode van mijn leven, en geef ik inzicht hoe het mij (vaak ternauwernood) lukte om de winkel draaiende te houden.

Mijn longen zijn van Denise - gered door een donorcodicil

Auteur: Rob de Jong

omslag paperback/gebrocheerd € 19,95
ISBN: 978-90-6523-502-2 oktober 2013
Uitgever: Uitgeverij van Brug

beschrijving:

Op 14 januari 2008, ontving Rob de Jong zijn donorlongen van Denise, een 17-jarig meisje uit Haarlem. Zij schonk hem het mooiste cadeau wat een mens kan ontvangen: het leven zelf.

Inmiddels is Rob één van de gezondste longgetransplanteerden in Nederland. In dit boek beschrijft hij het verloop van zijn longziekte, de transplantatie en de zoektocht naar zijn donor. Dat blijkt Denise te zijn, die naar aanleiding van de omstreden BNN donorshow al op 16-jarige leeftijd besloten had om na haar dood andere mensen een tweede leven te schenken. Met haar onzelfzuchtige daad heeft zij een aantal maanden later al de levens van de schrijver en vier anderen gered.

Dit boek is recht uit het hart geschreven. Hierdoor is het een emotioneel relaas geworden met de nodige ruimte voor zelfspot en humor. Het is een verhaal over oprechte liefde, overlevingsdrang en doorzettingsvermogen. Met dit boek wil de schrijver verwoorden dat, wanneer je in een uitzichtloze situatie van je leven bent belandt, veel problemen met een positieve levensinstelling overwonnen kunnen worden. Door de ultieme gift van Denise is dit boek tevens een regelrecht pleidooi geworden voor donorregistratie.


Hieronder de link naar de uitgeverij om het boek te reserveren/bestellen:

http://bit.ly/19GKs7p

Bestel je het boek voor 15 oktober dan ontvang je een door mij gesigneerd exemplaar dat zonder porto wordt verzonden. :D

Hartelijke groet,
Rob de Jong
Rob Wernars
Berichten: 45
Lid geworden op: 17 feb 2004 23:49
Locatie: Den Haag

Re: Het boek van Rob de Jong is nu te bestellen

Bericht door Rob Wernars » 29 sep 2013 14:11

Ik heb hem direct besteld, en ben erg benieuwd!

Groetjes,
Rob Wernars
Rob Nat
Berichten: 45
Lid geworden op: 19 jan 2008 12:29

Re: Het boek van Rob de Jong is nu te bestellen

Bericht door Rob Nat » 30 sep 2013 22:00

Hoi Rob,

Heb hem meteen besteld ben heel erg benieuwd. See you sone

grz

Rob
Plaats reactie