geen weblinks meer???

Status
Niet open voor verdere reacties.

Henry Klom

Lid van de TWENOT
Hmm,

nu dacht ik eerst dat ik wat fout had gedaan toen ik geen aanklikbare link meer kreeg in mijn berichten. Maar ik zie hetzelfde gebeuren in berichten van anderen.

Voorheen werd in een bericht een zin die begon met HTTP of HTTPS omgezet in een link waar je op kon klikken. Nu staat er alleen de link en zal die met copy/paste door de geinteresseerde in de adresbalk gezet moeten worden.

Ja, ik heb heb ook de url-functie tab bij het schrijven van een bericht uitgeprobeerd. Dan komt er heel netjes url/ om de link te staan maar dan nog steeds is die niet aanklikbaar zoals voorheen.

Is er iets mis met het forum of de instellingen?
 

Jakko Westerbeke

Forumbeheerder
Lid van de TWENOT
Dat was mij ook al opgevallen, maar ik kan niks vinden in de foruminstellingen waardoor automatische links niet meer zouden werken. Links zijn toegestaan in de berichtinstellingen, en er is geen limiet op het aantal links per bericht, dus het zóú moeten werken, maar het doet het niet. Ik snap ook niet waarom.

Al de volgende zouden links moeten zijn, maar geen enkele wordt het ook echt (in elk geval niet op het moment dat ik dit bericht typ, als het goed is in de toekomst wel wanneer dit weer wel werkt):

http://www.twenot.nl

http://www.twenot.nl

TWENOT-site
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan