FOC 25 "Uitgeschakeld of beschadigd" Start NU

Alex van de Wetering

FOC-begeleider
Lid van de TWENOT
Vanaf vandaag kan er gestart worden met het bouwen aan FOC 25 “Uitgeschakeld of beschadigd”.

Heb je nog nooit aan een Forum Online Contest meegedaan?; meld je dan nu aan. Dit is de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe modelbouw technieken te delen en te leren.

Voor meer informatie over het onderwerp; zie het FOC gedeelte hier op het forum.


Alex
 

Alex van de Wetering

FOC-begeleider
Lid van de TWENOT
Het is op z'n zachtst gezegd een vreemde tijd;
De bouwgroepen mogen niet meer samenkomen, de TWENOT meeting in Nieuw-Vennep is geannuleerd, de "World Model expo in Veldhoven" is geannuleerd, Evenementen rondom 75 jaar bevrijding zijn geannuleerd en het is op dit moment nog onduidelijk of we van de zomer op vakantie kunnen zoals we gewend zijn.

Om toch een beetje samen te bouwen en je zinnen te verzetten, kan je ook deze keer weer aan de Forum Online Contest meedoen, hier op het forum. Deze keer is de opzet om een beschadigd en uitgeschakeld voertuig te bouwen, dus of je nou 1/72 bouwt of 1/16...."Vietnam" of WO1.....je kan met alles meedoen. Kijk in het FOC gedeelte hier op het forum, wat we bedoelen met "uitgeschakeld of beschadigd"; je vind daar ook wat foto's ter inspiratie.
Het doel is vooral samen gezellig te bouwen, te laten zien hoe je dingen doet en vooral elkaar helpt met tips, tricks en nieuwe technieken.


De FOC is inmiddels van start gegaan en loopt tot de TWENOT meeting in Breda, 26 september 2020
Op dit moment zijn er nog maar weinig deelnemers, dus vandaar ook deze oproep om vooral mee te doen.

Om het nog iets aantrekkelijker te maken...........we spelen deze FOC voor 10 HEMA Tompoucen of een kleine slagroomtaart voor 8 personen!

Dus......doe mee met de FOC, sleep de winst in de wacht en trakteer je bouwgroep op een lekker gebakje als we over een paar maanden weer gezamenlijk kunnen bouwen!
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan