[Arjan] LVT(A)-2 26 ASRE Westkapelle/Vlissingen

Ik heb wel ooit de Italeri LVT-(A)1 en LVT-(A)4 kits gehad maar ik heb ook eigenlijk altijd betrekkelijk weinig interesse gehad in het Pacific strijdtoneel. Voor mij geldt al jaren dat het oorlogsgebeuren dicht bij huis mij nog het meest boeit. Neemt niet weg dat het wel leuk blijft om ook af en toe weer eens wat anders te bouwen. Zo ben ik de afgelopen dagen weer eens verder gegaan met mijn 1/35 stafwagens (geïnspireerd door de thread van Henry). Het aardige hierbij is dat je dan weer met heel andere dingen bezig bent zoals een mooie chroom finish en een strakke glans lak afwerking :) .

Groet,

Arjan
 
Ik trek me bij deze terug uit de lopende FOC. Mijn project heeft zoals gebruikelijk voor mij weer veel te lang geduurd en dan verlies ik mijn belangstelling en drive om verder te gaan. Ben nu al weer 2 maanden bezig met een 1/25 (rc) Viking schip en daar heb ik momenteel meer aardigheid in :

Arjan
 

Alex van de Wetering

FOC-begeleider
Lid van de TWENOT
Arjan,

Jammer dat de LVT's stil komen te liggen voor nu. De motivatie in het bouwen houden is denk ik iets waar veel mensen mee te maken krijgen.....ik heb het ook met regelmaat, maar soms is het zien van een documentaire of een foto in boek of tijdschrift weer voldoende om de motivatie terug te vinden.
We hebben nog tot Maart.......dus ik heb nog een stille hoop dat je toch de motivatie nog terugvind om de LVT's af te ronden.

Overigens zag ik dat vanaf 14 feb een nieuwe expositie geopend word in het NMM te Soesterberg, waar o.a. de LVT4 museum in Zeeland tentoongesteld zal worden.

Alex
 
Bovenaan